Att våga och vilja följa sin inre passion som en röd livstråd!!

 

Min affärsidé!

Personlig inredning för att uppnå lyxig organisationskultur -  …denna hjälper jag dig att uppnå genom kreativ handledning i relationsbyggandets ABC för ökad kommunikation med dig själv och då också med medarbetarna.

Efter vår flygtur med mig som Andrepilot landar du tillsammans med medarbetarna i en kreativt inspirerande organisation där ni tillsammans arbetar av glädje, är motiverade och använder kreativt er kompetens. För bästa hållbara resultat - rekommenderar jag att vi skaper en kontinuerlig uppdatering tillsammans för att hålla den goda organisationskulturen levande!

Personligt ledarskap, Relationer och Motivation
  • Jag hjälper organisationer och individer uppnå uthålliga toppresultat.
  • Jag hjälper verksamheter och deras ledare och personal att skapa en organisationskultur där samtliga medarbetare får utlopp för sin motivation, kompetens och kreativitet.
  • Jag hjälper individer få ut det mesta av sin egen förmåga för att uppnå högre prestationer och större tillfredsställelse med tillvaron. 
  • Jag jobbar med relationella lärarenor, relationsutveckling, vinnande attityd, inspirationsföreläsningar, utbildningar och kognitiv handledning av individer, små och stora grupper av medarbetare och ledningsgrupper. 
  • Mitt fokus är att hjälpa dig skapa balans mellan individens behov och förmågor, verksamhetens mål, förutsättningar och för att uppnå ännu högre prestationer som sker när ledning och personal med glädje beger sig till arbetet!


Värdeskapande                                           

Jag är ny konsult som tidigare jobbade som specialpedagog, studerade vidare fem år på Lunds universitet inom sociologi, pedagogik och genusveteskap, jag är lite av en specialist på maskuliniteter som jag valde att specifikt forska om, och kan allt om mannen! Jag har gedigen kunskap inom både kvinnligt och manligt ledarskap och därför kan jag hjälpa till med det personliga ledarskapet!

Jag har en stor livslust och njuter av livet, jag vill kontinuerligt hjälpa Dig och Din organisation att uppleva samma stora livslust och glädje varje dag Du och Din personal ska gå till jobbet! Få Er att känna inspiration, glädje och skratt!

 

Vill ni att personalen ska springa till jobbet i glädjelängtan?
Vill ni känna ökad Lust - skapa ökad Nytta - uppleva ett ökat Resultat?

Detta är min passion - att vara den som enkelt hjälper att skapa enkelhet som ger glädje:-))) 

Vill ni att personalen ska springa till jobbet i glädjelängtan?

  

Vill ni känna ökad Lust - skapa ökad Nytta - uppleva ett ökat Resultat?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0