En setter eller kanske 25 settrar? OJ!!



Möte, goa fina härliga möten!! Här är min goa Melwin och hans bror Monty som inte setts sedan de var 8 veckor gamla! Vilken känsla vilken upplevelse, för mej och för Melwin. Han sprang in i buskarna och kissa och bajsa det första han gjorde i sin iver när han såg så många som såg ut PRECIS som hans spegelbild som han tittar i varje dag!!

9 månader och redan så stora och så duktiga.



Möte med uppfödaren Mathilde som hade med sig Melwins mor Maggie och syster Selma var med en upplevelse, Se dessa syskon träffas, se efter likheter osv. Melwin som precis blivit intresserad av flickor, hade fullt upp, att fjädra sig och göra sig till för att få snusa lite extra på de privata delarna, men, det gillades mest av hans matte, att få se dessa setterflickor lyfta på sina läppar för att försöka se farliga ut, oj, som jag skrattade, det såg så roligt ut!! Melwin, han tjöt, och protesterade, ville SÅ gärna få leka och snusa lite som han ville!!



Parkeringsplatsen var full av hundar och alla hussar och mattar men även alla som var med som sällskap för att få se denna upplevelse när alla hundra släpptes lösa och sprang vilt och lekte, de såg ut som de vackraste råddjur på språng!!



Träffen med alla hundar sker en gång i månaden med den skånska setterklubben som anordnar och gör olika inlärningsmoment. Denna söndag var det stanna kvar och gå ifrån hunden. Melwin och hans syskon var nog de yngsta denna dag, och jag var så stolt när min setterpojke klarade detta moment!!! Trots att där var så många andra hundar som tittade på och sex andra hundar på rad sidan om honom men han stannade kvar!!

Däremot fick vi försöka ett par gånger när man skulle gå förbi korv och köttbulle som låg på en tallrik och få Melwin att strunta i maten!! Det där förstod han inte riktigt, strunta i köttbullen och korven som låg där o lockade när han gick förbi?! Efter tre försök lyckades vi!! Jag blev glad och Melwin såg mest frågande ut.....fast, han lät bli korven och köttbullen iallafall på kommando!



Melwin är såååååå barnkär!!! Han fullständigt njuter när barnen klappar honom och myser med honom, och han lägger sig mer än gärna ner och blottar sin mage i hopp om att få lite kliande!! Slår med sin tass för att barnen ska ta den och hålla den, samt klämma lite på tassen, då njuter han!! Han har aldrig morrat någon gång på någon eller något!! Han är som Ferdinand under sin ek i jämförelse.....

Denna goa underbara setterpojke!!

RSS 2.0