Lycka och glädje


Den vackraste av alla vackra setterpojkar....visst tycker jag att det är min Melwin nu 10 månader gammal!


En dag i Östervångsparken och han njuter, jag njuter - vi njuter av våra dagliga långa snabba och roliga promenader! En hundvän, det är så otroligt okomplicerat och avslappnande, så varmt i hjärtat när denna goa pojke sitter och står och kramar mitt ben med sin tass och trycker sitt huvud mot mina skenben när han vill kela och jag masserar hans rygg! Jag tror inte det är sant bland att en liten setterpojke kunde komma mej så nära igen, japp, min första egna hund var även en setter som hette Oscar.



På turer när det regnat ute, och Melwin är lös, så går ingen vattenpöl fri från hans hoppande och skuttande tills han är blöt som en nybadad hund oavsett väderlek och grader ute!! Det är bara att låta honom roa sig och sedan ta in honom direkt i duschen när vi kommer hem. Ja, duscha gillar han kanske inte jättemycket, men däremot att bli fönad efteråt!!! Så varje gång jag fönar mitt eget hår torrt  så skäller han för han vill bli fönad och få njuta den rackaren!



På vår terass, ja, det är väl hans terass för tillfället, för där älskar han att vara, ligga på en dyna och tugga ett ben, och hälsa på alla som går förbi, få en extra klapp av brevbären är en ren lycka för honom!! Han kallar, sätter sig vid dörren och i stort sett talar om att han vill ut på sin terass.....



När det är kväll och sängdax, lägger han sig i sin säng, sin fäll, och drar sin goseigelkott mellan tassarna och stoppar den i munnen och gosar då rör sig tassarna och klorna som om han diade!!! Tittar jag på han så ligger han bara och småkisar med ögonen och njuter...en mer lugn fin och harmonisk hund finns bara inte!!! Denna otroliga kelgris som är så glad och så fin och går fot och stannar och sitter och ligger vill hålla tass när han åker buss och framförallt - är så snäll mot alla.....hur skulle man bara kunna låta bli att älska den goa setterpojke??!!



Visst är jag lycklig att ha denna goa kelgris nu när mina flickor blivit stora att slösa all kramar på??


RSS 2.0