Kvantitetstid - japp....

 
  "Alla dessa dagar som kom och gick, inte visste jag att det var livet."

De riktigt magiska ögonblicken är svåra att planera in, hur gärna vi än skulle vilja kunna pressa in dem på lämpliga tider i den fulltecknade almanackan.

För att kvalitetstiden ska dyka upp behöver vi ha mängder med kvantitetstid. Du behöver spendera timmar med barnen för att vara med om de där oförglömliga ögonblicken som vi bygger våra liv på.

För att inte tala om att du behöver kvantitetstid med dig själv för att kunna hitta vad du verkligen vill göra med ditt liv. Att finna är med få undantag reserverat för dem som söker och för att hitta något som får dig att studsa upp ur sängen på morgonen, gäller det att ha tid med dig själv utan distraktioner. 

Vi behöver förstå att det måste få ta sin tid att hitta magin i vardagen. Att bara vara med oss själva, andra och framförallt med en ny potentiell kärlek i lite längre obrutna tidsperioder så att vi kan vara där när kvalitetstiden inträffar!!

Så, av detta kan man kanske läsa ut att distansrelationer kanske inte är sådär givande i längden, för där får man väl nog inte till den där ovärderliga kvantitetstiden för att lära känna varandras alla sidor, vara där när man behöver och behövs .....japp så e de ju....närhet skapar närhet och en större längtan...så tror jag iallafall numera...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0